Top 5 Espressoare JURA

teste 1

Espressor automat Jura ENA8

Espressor-automat-Jura-ENA8

Descriere
Espressor automat Jura ENA8, 15 bari, 1.1 l, 125 gr, rasnita AromaG3, 10 specialitati One Touch, afisaj color, Argintiu

Teste 3

Compact, elegant, simplu – proaspat macinat, nu in capsula
Noul automat de cafea pentru 1 ceasca, totul la superlativ: compact, simplu, elegant – un „must have” pentru toti iubitorii de cafea si estetii. ENA 8 impresioneaza prin specialitatile sale de cafea proaspat macinata, nu in capsula. Gratie gamei largi de preparate disponibile la atingerea unui buton, acesta seduce papilele gustative oricarui gurmand.

Atunci cand arta traditionala intalneste tehnologia avansata de finisare, sunt create piese extrem de precise. Rezultatul? Prima masina automata de cafea cu o carcasa groasa de 3 milimetri din aluminiu solid.

Compact
Cu o latime de numai 27,1 cm, inaltime de 32,3 cm si adancime de 44,5 cm, acest automat de cafea pentru 1 ceasca se potriveste oriunde.

Proaspat macinata, nu in capsula
Zece specialitati diferite sunt disponibile la atingerea unui buton. Datorita primei unitati compacte de percolare Vacuum-Clean, cafeaua curge in ceasca in conditii ideale. Procesul de extractie prin pulsare (P.E.P.® ) optimizeaza aroma pentru ristretto sau espresso. Tehnologia Fine Foam pregateste o spuma de lapte cremoasa si fina pentru cappuccino si alte specialitati cu lapte.

Specificatii
Tip : Automat
Tip incastrare : Standard
Utilizare : Rezidential
Tip alimentare : Cafea macinata, Cafea boabe
Tip bautura : Cafea, Espresso, Espresso macchiato, Cappuccino, Latte macchiato, Apa fierbinte, Espresso dublu, Ristretto, Flat white, Spuma de lapte
Numar produse preparate : 10
Sistem spumare lapte : Automat
Numar duze cafea : 1
Trepte temperatura : 3
Tip display : LCD
Material carcasa : Aluminiu
Material rasnita : Inox
Functii : Oprire automata, Bluetooth, Curatare automata, Sistem economisire energie electrica, Sistem decalcifiere, Setare temperatura, Iluminare suport ceasca, OneTouch, Sistem Thermoblock, Setare grad tarie cafea
Culori disponibile : Argintiu / Rosu / Negru / Alb

Parerea clientilor:
Face o cafea aromata
Este silentios
Calitatea cafelei este una excelenta
Este un produs compact
Apa din rezervor se consuma destul de repede

Espressor automat Jura E8 2020 Professional Aroma Chrom

Espressor-automat-Jura-E8 2020-Professional-Aroma-Chrom

Descriere
Espressor automat Jura E8 2020 Professional Aroma Chrom, 1450W, 15 bar, 17 bauturi, sistem lapte, Negru/Argintiu
Combinatia perfecta intre placere, versatilitate si lux

Cea mai noua generatie a celui mai de succes model de automat de cafea JURA se mandreste cu un design reinterpretat si o serie de avantaje gasite anterior doar in clasa premium.

Rasnita ‚Professional Aroma’ ofera un rezultat de macinare impecabil, procesele de preparare de ultima generatie permit aromelor de cafea sa se dezvolte in intregime, iar specialitatile in trend sunt mai bune ca niciodata, datorita spumei de lapte fine, usoara ca un fulg. Inovatorul E8 ofera 17 specialitati diferite – de la un espresso aromat la un cortado la moda. De asemenea, poate pregati specialitati lungi si usoare, cum ar fi caffe Barista si lungo Barista, la standarde profesionale barista, datorita unui nou sistem de fluide. Cei carora le place cafeaua mai intensa isi pot prepara cappuccino, flat white sau latte macchiato folosind functia Extra Shot.

Cu sistemul de fluide optimizat, chiar si curatarea sistemului de lapte se realizeaza automat la simpla apasare a unui buton – o alta functie E8 care este cunoscuta de la produsele de top JURA. Mai mult, acum se mandreste cu o manipulare si mai intuitiva, impreuna cu o operare incredibil de usoara.

Calitatea cafelei de prima clasa
Rasnita ‚Professional Aroma’ garanteaza cu 12,2%* mai multa aroma si o calitate ridicata constanta, astfel incat aromele sa se desfasoare perfect pe toata durata de viata a rasnitei. Procesul de extractie prin pulsare (P.E.P.®) asigura aroma maxima pentru specialitatile scurte, in timp ce preincalzirea inteligenta garanteaza temperatura ideala chiar de la prima ceasca.
Eleganta in functionare
Un afisaj color de 2,8″, sase butoane si un concept de operare complet nou, cu inteligenta artificiala, permite o manipulare simpla. Un algoritm inteligent identifica preferintele individuale si adapteaza ecranul de pornire, astfel incat sa fie afisate intotdeauna cele doua sau patru specialitati preferate ale utilizatorului. Setarile produsului si pozitiile lor pe ecran pot fi adaptate in conformitate cu preferintele personale si numele produselor pot fi afisate sau ascunse.Toate informatiile relevante referitoare la automatul de cafea, precum si instructiunile de intretinere in asteptare sunt prezentate clar in tabloul de bord, prin intermediul afisajului.

Curatarea sistemului de lapte la o singura atingere
Procesul sofisticat de curatare a sistemului de lapte are loc automat, la simpla apasare a unui buton, si se finalizeaza in cel mai scurt timp. Tava de picurare indeplineste cele mai inalte standarde ergonomice. Designul sau previne scurgerea apei si poate fi indepartata, comod, cu o singura mana.

Specificatii
Tip : Automat
Tip incastrare : Standard
Utilizare : Rezidential
Tip alimentare : Cafea macinata, Cafea boabe
Tip bautura : Cafea, Espresso, Espresso lung, Espresso macchiato, Cappuccino, Latte macchiato, Apa fierbinte, Espresso dublu, Flat white, Spuma de lapte, Espresso intenso, Caffe Cortado, Macchiato, Macchiato dublu, Cappuccino dublu, Long
Numar produse preparate : 17
Sistem spumare lapte : Automat
Numar duze cafea : 2
Trepte temperatura : 3
Tip display : Touchscreen
Material rasnita : Inox
Functii : Oprire automata, Indicator nivel apa, Tava de scurgere detasabila, Sistem decalcifiere, Sistem economisire energie electrica, Setare temperatura, Iluminare suport ceasca, Rasnita, Inaltime ajustabila a duzei de cafea, OneTouch, Sistem Thermoblock, Rezervor apa detasabil, Sistem preinfuzie, Setare nivel apa, Indicator nivel cafea, Filtrarea apei, Setare grad tarie cafea
Culori disponibile : Negru/Argintiu

Parerea clientilor:
Spuma este groasa
Cafeaua este aromata
Usor de utilizat

Espressor automat Jura E6 Professional Aroma BlackEspressor-automat-Jura-E6-Professional-Aroma-Black

Descriere
Espressor automat Jura E6 Professional Aroma Black, 1450W, 15 bar, 11 bauturi, sistem lapte, Negru, Si mai multe specialitati pentru si mai multa placere

teste 2

Noul E6 combina perfect varietatea cu un aspect estetic deosebit. Pe langa clasicele cafele si specialitatile incoronate cu spuma de lapte, modelul E6 are acum si patru retete suplimentare: caffe Barista, lungo Barista, espresso doppio si macchiato.

P.E.P.® pentru espressi de calitate barista exceptionala

Procesul de extractie prin pulsare (P.E.P.®) optimizeaza timpul de extractie si garanteaza cea mai buna aroma chiar si pentru cafelele scurte de specialitate.

Rasnita profesionala pentru pastrarea aromei, Professional Aroma

Cu 12,2%* mai multa aroma si o calitate superioara si constanta a macinarii pe intreaga durata de functionare reprezinta caracteristicile definitorii ale acestei rasnite. Geometria perfectionata a rasnitei permite atingererea curbei optime de macinare. Proportia ridicata de particule fine din cafea duce la expunerea perfecta a aromei.

Specificatii
Tip : Automat
Tip incastrare : Standard
Utilizare : Rezidential
Tip alimentare : Cafea boabe
Tip bautura : Cafea, Espresso, Espresso macchiato, Cappuccino, Apa fierbinte, Espresso dublu, Spuma de lapte, Long
Numar produse preparate : 11
Sistem spumare lapte : Automat
Numar duze cafea : 2
Trepte de macinare rasnita : 6
Trepte temperatura : 2
Tip display : LCD
Material carcasa : Plastic, Metal
Material rasnita : Metal
Functii Oprire automata, Bluetooth, Incalzire rapida, Indicator nivel apa, Curatare automata, Tava de scurgere detasabila, Sistem economisire energie electrica, Sistem decalcifiere, Inaltime ajustabila a duzei de cafea, Rasnita, Sistem Thermoblock, Rezervor apa detasabil, Sistem preinfuzie, Stand-By, Setare grad tarie cafea
Culoare : Negru

Parerea clientilor:
Cafeaua are un gust desavarsit
Este un expressor incredibil
Este usor de folosit

Espressor automat Jura ENA 8 Full Metropolitan BlackEspressor-automat-Jura-ENA 8-Full-Metropolitan-Black

Descriere
Espressor automat Jura ENA 8 Full Metropolitan Black, 1450W, 15 bar, 12 bauturi, sistem lapte, Negru .Design realizat cu control tactil

Noul model de automat de cafea cu 1 cana, toate superlativele: compact, simplu, elegant – un lucru indispensabil pentru toti iubitorii de cafea si pentru toti estetii. ENA 8 atrage prin specialitatile sale de cafea proaspat macinate, nu in capsule. Cu gama sa de preparate disponibile la simpla apasare a unui buton, seduce cele mai sensibile papile gustative.

ENA 8 fascineaza prin cele 12 specialitati rafinate, inclusiv cortado si Barista caffè, doua produse foarte la moda. Cafeaua perfecta nu este intamplatoare, ci rezultatul inovatiilor precum unitatea de preparare compacta Vacuum-Clean. Datorita acestui avantaj, cafeaua curge in ceasca in conditii intotdeauna ideale. Procesul de extractie prin pulsare (PEP ® ) intensifica aroma pentru ristretto sau espresso scurt. Tehnologia fina de spuma pregateste o spuma de lapte cremoasa si usoara pentru cappuccino & co.

Patrunde in lumea ENA 8

Specificatii
Tip : Automat
Tip incastrare : Standard
Utilizare : Rezidential
Tip alimentare : Cafea macinata, Cafea boabe
Tip bautura : Cafea, Espresso, Espresso lung, Espresso macchiato, Cappuccino, Latte macchiato, Apa fierbinte, Espresso dublu, Ristretto, Flat white, Spuma de lapte, Caffe Cortado
Numar produse preparate : 12
Sistem spumare lapte : Automat
Numar duze cafea : 1
Trepte temperatura : 3
Tip display : Touchscreen
Material carcasa : Aluminiu
Material rasnita : Inox
Functii : Oprire automata, Bluetooth, Curatare automata, Sistem economisire energie electrica, Setare temperatura, Sistem decalcifiere, Iluminare suport ceasca, Inaltime ajustabila a duzei de cafea, Rasnita, OneTouch, Sistem Thermoblock, Filtrarea apei, Setare grad tarie cafea
Culoare : Negru

Parerea clientilor:
Este un espressor foarte bun
Este usor de intretinut
Aroma este intensa

Espressor automat Jura E8 2020 Professional Aroma Moonlight Silver

Espressor-automat-Jura-E8 2020-Professional-Aroma-Moonlight-Silver

Descriere
Espressor automat Jura E8 2020 Professional Aroma Moonlight Silver, 1450W, 15 bar, 17 bauturi, sistem lapte, Negru/Argintiu
Combinatia perfecta intre placere, versatilitate si lux

Cea mai noua generatie a celui mai de succes model de automat de cafea JURA se mandreste cu un design reinterpretat si o serie de avantaje gasite anterior doar in clasa premium.

Rasnita ‚Professional Aroma’ ofera un rezultat de macinare impecabil, procesele de preparare de ultima generatie permit aromelor de cafea sa se dezvolte in intregime, iar specialitatile in trend sunt mai bune ca niciodata, datorita spumei de lapte fine, usoara ca un fulg. Inovatorul E8 ofera 17 specialitati diferite – de la un espresso aromat la un cortado la moda. De asemenea, poate pregati specialitati lungi si usoare, cum ar fi caffe Barista si lungo Barista, la standarde profesionale barista, datorita unui nou sistem de fluide. Cei carora le place cafeaua mai intensa isi pot prepara cappuccino, flat white sau latte macchiato folosind functia Extra Shot.

Cu sistemul de fluide optimizat, chiar si curatarea sistemului de lapte se realizeaza automat la simpla apasare a unui buton – o alta functie E8 care este cunoscuta de la produsele de top JURA. Mai mult, acum se mandreste cu o manipulare si mai intuitiva, impreuna cu o operare incredibil de usoara.

Calitatea cafelei de prima clasa
Rasnita ‚Professional Aroma’ garanteaza cu 12,2%* mai multa aroma si o calitate ridicata constanta, astfel incat aromele sa se desfasoare perfect pe toata durata de viata a rasnitei. Procesul de extractie prin pulsare (P.E.P.®) asigura aroma maxima pentru specialitatile scurte, in timp ce preincalzirea inteligenta garanteaza temperatura ideala chiar de la prima ceasca.

Curatarea sistemului de lapte la o singura atingere
Procesul sofisticat de curatare a sistemului de lapte are loc automat, la simpla apasare a unui buton, si se finalizeaza in cel mai scurt timp. Tava de picurare indeplineste cele mai inalte standarde ergonomice. Designul sau previne scurgerea apei si poate fi indepartata, comod, cu o singura mana.

Design armonios
Automatele de cafea JURA au un design caracteristic, curat si expresiv. Materialele de inalta calitate si maiestria precisa subliniaza calitatea premium a modelului modern E8. Chiar si numai stilul sau este dovada calitatii, functionalitatii si durabilitatii sale. Detalii precum rezervorul de apa transparent sau grila pentru cesti cromata, de inalta calitate, completeaza perfect designul curat si armonios al modelului E8.

Specificatii
Tip : Automat
Tip incastrare : Standard
Utilizare : Rezidential
Tip alimentare : Cafea macinata, Cafea boabe
Tip bautura : Cafea, Espresso, Espresso lung, Espresso macchiato, Cappuccino, Latte macchiato, Apa fierbinte Espresso dublu, Flat white, Spuma de lapte, Espresso intenso, Caffe Cortado, Macchiato, Macchiato dublu, Cappuccino dublu, Long
Sistem spumare lapte : Automat
Numar duze cafea : 2
Trepte temperatura : 3
Tip display : LCD
Material rasnita : Inox
Functii : Oprire automata, Indicator nivel apa, Tava de scurgere detasabila, Sistem decalcifiere, Sistem economisire energie electrica, Setare temperatura, Iluminare suport ceasca, Inaltime ajustabila a duzei de cafea, Rasnita, OneTouch, Sistem Thermoblock, Rezervor apa detasabil, Sistem preinfuzie, Setare nivel apa, Indicator nivel cafea, Filtrarea apei, Setare grad tarie cafea
Culoare : Negru/Argintiu

Parerea clientilor:
Usor de utilizat
Cafea aromata
Se poate regla nivelul de rasnire

 

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close