Espressoare De’Longhi automate

teste 1

Espressor automat De’Longhi Cappuccino ECAM 23.460.S

Espressor automat De'Longhi Cappuccino ECAM 23.460.S

Descriere
Espressor automat De’Longhi Cappuccino ECAM 23.460.S, Carafa pentru lapte, Sistem LatteCrema, Rasnita cu 13 setari, 1450 W, 15 bar, 1.7 l, Argintiu
Cu De’Longhi “LatteCrema” System te poti bucura de mixul perfect de placere: un cappuccino cremos, cu spuma densa si delicate, mereu la temperatura ideala!

Teste 3

Secretul bauturilor cu lapte perfecte
Tehnologia sistemului LatteCrema amesteca abur, aer si lapte in proportia corecta, astfel incat sa ofere intotdeauna cea mai buna spuma pentru bauturile tale preferate cu lapte, pe baza de cafea.

Densitatea perfecta
Sistemul LatteCrema iti ofera spuma de lapte densa, compacta si fina, cu o textura optima de ”microbule”.

Fina si cremoasa
Sistemul LatteCrema prepara intotdeauna lapte si spuma cremoasa in proportia perfecta, pentru o bautura fina, savuroasa.

Lapte cald sau spuma
Sistemul dedicat de producere a aburului functioneaza independent de procesul de preparare a cafelei, generand abur ce ajuta fie la obtinerea laptelui consistent si cald, fie la prepararea spumei catifelate. Controlul electronic de mare precizie asigura intotdeauna generarea cantitatii de abur necesare, la temperatura optima, pentru rezultate perfecte in fiecare ceasca.

Specificatii
Tip : Automat
Tip incastrare : Standard
Utilizare : Rezidential
Tip alimentare : Cafea macinata, Cafea boabe
Tip bautura : Espresso, Cappuccino, Caffe Lungo
Numar produse preparate : 3
Numar duze cafea : 2
Functii: Oprire automata, Indicator nivel apa, Avertizare sonora, Tava de scurgere detasabila, Sistem decalcifiere, Filtrarea apei
Accesorii incluse : Filtru apa, 1 x Espressor, 1 x Carafa lapte

Parerea clientilor:
face un zgomot ciudat
face cafea buna și spuma mare
foarte galagios
nu are functie doar de lapte
nu face separat spuma de lapte
face o spuma foarte densă și cafeaua este gustoasa

Espressor automat De’Longhi Magnifica S ECAM 22.112.B

Espressor automat De'Longhi Magnifica S ECAM 22.112.B

Descriere
Espressor automat De’Longhi Magnifica S ECAM 22.112.B, Sistem spumare lapte manual, Rasnita cu 13 setari, 1450 W, 15 bari, 1.8 l, Negru
Cu espressorul automat Magnifica S rotiti butonul selector pentru a alege si personaliza aroma, iar apoi printr-o simpla apasare de buton preparati cafeaua preferata.

Este echipat cu un dispozitiv manual de spumare a laptelui, ideal pentru a obtine o spuma bogata pentru cappuccino sau spuma de lapte.

Cafeaua perfecta incepe cu boabele de cafea
Rasnita De’Longhi garanteaza macinarea si extragerea aromei perfecte in functie de tipul de cafea ales. Pentru a obtine o cafea savuroasa, espressorul Magnifica S are o rasnita incorporata cu 13 setari de macinare pentru a garanta ca pulberea de cafea este macinata cat mai fin si uniform si pentru a extrage cea mai buna aroma.

Rasnita conica din inox este calibrata cu o precizie de 100% si testata pentru a garanta obtinerea pulberii perfecte si extragerea celei mai bune arome din boabele de cafea. Nivelul de macinare poate fi reglat manual, cu usurinta, in functie de gustul personal si de tipul de cafea ales.

Prepara simultan 2 bauturi
Espressorul ofera posibilitatea de a prepara 2 cafele in acelasi timp, pentru a economisi timp. Savureaza in fiecare ceasca un espresso cu aceeasi aroma bogata si crema de culoarea alunei.
Sistemul De’Longhi fara tuburi reduce la minimum cantitatea de cafea macinata ce ramane in rasnita, astfel incat pentru prepararea fiecarui espresso este folosita doar cafea proaspat macinata.

Sfaturi pentru curatarea si intretinerea espressorului

Pentru a prelungi durata de viata a espressorului si a obtine un gust perfect in ceasca, recomandam folosirea accesoriilor De’Longhi pentru curatare si ingrijire.

Decalcifierea, efectuata ori de cate ori este solicitata de espressor, este esentiala. Espressorul are un proces automat de decalcifiere si este recomandat sa folositi doar decalcifiantul De’Longhi EcoDecalk. Decalcifiantul EcoDecalk este puternic, rapid, ecologic si contine doar ingrediente naturale.

Pentru procesul de decalcifiere, adaugati 100 ml de solutie EcoDecalk in rezervorul de apa, completati cu apa rece, proaspata si urmati instructiunile simple indicate de espressor.

Filtrul de apa De’Longhi protejeaza espressorul de formarea depozitelor de calcar si ajuta la eliminarea impuritatilor din apa, imbunatatind gustului cafelei. In conditii normale de uz se poate utiliza timp de 2 luni, apoi este necesara inlocuirea cu un filtru nou, reducand astfel frecventa decalcifierii espresorului.
Produsul este disponibil si in culorile: alb, argintiu si negru inchis.

Specificatii

Tip : Automat
Tip incastrare : Standard
Utilizare : Rezidential
Tip alimentare : Cafea macinata, Cafea boabe
Tip bautura : Cafea, Espresso
Numar produse preparate ” 2
Sistem spumare lapte : Manual
Numar duze cafea : 2
Trepte de macinare rasnita : 13
Functii : Oprire automata, Tava de scurgere detasabila, Sistem decalcifiere, Setare temperatura, Setare cantitate cafea, Setare grad macinare, Rezervor apa detasabil

Parerea clientilor:
spumarea laptelui se face cu usurinta
un esspressor intuitiv si usor de folosit
nivel mediu de zgomot
intretinere usoara

 

Espressor automat De’Longhi Autentica Cappuccino ETAM 29.660.SB

Espressor automat De'Longhi Autentica Cappuccino ETAM 29.660.SBDescriere
Espressor automat De’Longhi Autentica Cappuccino ETAM 29.660.SB, Carafa pentru lapte, Sistem LatteCrema, Rasnita cu 13 setari, 1450W, 15 bar, 1.4 l, Argintiu

Espressor conceput pornind de la sistemul boaba de cafea – ceasca, ideal pentru iubitorii de cafea autentica, in stil italian, cu aroma delicioasa. Espressorul prepara la o simpla atingere a unui buton, cele mai bune bauturi pe baza de espresso, precum Espresso, Espresso Dublu, Cafea lunga sau Doppio+.
Functie Cafea lunga: Aceasta bautura este practic o cafea americana la filtru preparata printr-un proces incet la presiune scazuta doar printr-o singura apasare de buton. Rezultatul este o cafea cu un gust delicat care poate fi savurata in orice moment al zilei.
Functie Doppio+: datorita unui proces inovator puteti obtine un espresso dublu cu aroma bogata si un plus de energie.
Daca va doriti o cafea pe baza de lapte, espressorul va pune la dispozitie Sistemul LatteCrema pentru o spuma de lapte neteda si matasoasa, pentru a crea bauturile preferate precum Cappuccino, Caffe Latte sau Latte Macchiato.
Panou de control cu ecran tactil
Panoul de control intuitiv si inovator, cu ecran de control tactil si butoane luminoase, este perfect pentru o utilizare simpla si rapida a espressorului.

Specificatii

Tip : Automat
Tip incastrare : Standard
Utilizare : Rezidential
Tip alimentare : Cafea macinata,Cafea boabe
Tip bautura : Cafea, Espresso, Espresso lung, Cappuccino, Latte macchiato, Apa fierbinte
Numar produse preparate : 5
Sistem spumare lapte : Automat
Numar duze cafea : 2
Trepte de macinare rasnita : 13
Tip display : LCD
Material carcasa : Inox, Plastic
Material rasnita : Inox
Functii : Oprire automata, Curatare automata, Sistem decalcifiere, Setare temperatura, Setare grad macinare, Mentinere la cald a canii, Rasnita
Accesorii incluse : Filtru apa, Carafa lapte, 1 x Espressor

Parerea clientilor:
spuma de lapte pentru cappuccino este perfecta
face o cafea excelenta
spuma consistenta
zgomote ciudate in functionare
aparatul este usor de intretinut
meniul de lapte
este destul de silentios
cappuccino iese perfect

Espressor automat De’Longhi Magnifica ESAM 3000.BEspressor automat De'Longhi Magnifica ESAM 3000.B

Descriere
Espressor automat De’Longhi Magnifica ESAM 3000.B, Sistem spumare lapte manual, Rasnita cu 13 setari, 1450W, 15 bar, 1.8 l, Negru Cafeaua perfecta incepe cu macinarea potrivita a boabelor de cafea.

Rasnita De’Longhi garanteaza macinarea si extragerea aromei perfecte in functie de tipul de cafea ales.

Pentru a obtine o cafea savuroasa, Dinamica are o rasnita incorporata cu 13 setari de macinare pentru a garanta ca pulberea de cafea este macinata cat mai fin si uniform si pentru a extrage cea mai buna aroma. Rasnita conica din inox este calibrata cu o precizie de 100% si testata pentru a garanta obtinerea pulberii perfecte si extragerea celei mai bune arome din boabele de cafea. Nivelul de macinare poate fi reglat manual, cu usurinta, in functie de gustul personal si de tipul de cafea ales.

CRF Technology” Compact Reliable Fresh
Tehnologia CRF consta intr-un sistem compact “fara tuburi”. Prin acest sistem boabele de cafea sunt macinate instantaneu garantand astfel o cafea plina de savoare la o temperatura ideala.

Grupul infuzor
Boilerul este complet detasabil inlesnind astfel curatarea aparatului chiar si in zonele greu accesibile.

Incalzire instantanee
Prin aceasta functie speciala se incalzeste interiorul masinii asigurand astfel intotdeauna temperatura ideala pentru prepararea cafelei espresso indiferent de intervalul de timp dintre cafele.

Specificatii
Tip : Automat
Tip incastrare : Standard
Utilizare : Rezidential
Tip alimentare : Cafea macinata, Cafea boabe
Tip bautura : Cafea, Espresso
Numar produse preparate : 2
Sistem spumare lapte : Manual
Numar duze cafea : 2
Trepte de macinare rasnita : 13
Material carcasa : Plastic
Functii : Oprire automata, Indicator nivel apa, Curatare automata, Sistem decalcifiere, Rasnita, Incalzire ceasca, Rezervor apa detasabil, Indicator nivel cafea
Accesorii incluse : 1 x Espressor, Decalcifiant EcoDecalck 100ml, Masura pentru cafea premacinata
Culoare : Negru/Argintiu

Parerea clientilor:
usor galagios
consum mare de apa
simplu si usor de utilizat
face o cafea absolut perfecta
cafeaua este foarte aromata
spumeaza laptele excelent

Espressor automat De’Longhi Caffe Magnifica ESAM4000-B

Espressor automat De'Longhi Caffe Magnifica ESAM4000-B

Descriere
Espressor automat De’Longhi Caffe Magnifica ESAM4000-B, 1450W, 15 bar, 1.8 l, NegruTehnologia CRF consta intr-un sistem compact “fara tuburi”. Prin acest sistem boabele de cafea sunt macinate instantaneu garantand astfel o cafea plina de savoare la o temperatura ideala.4

Sistemul Cappuccino
Sistemul Cappuccino combina aburul, aerul si laptele, producand o spuma bogata si cremoasa pentru cappuccino. Prezinta o duza de abur reglabila.

Grupul infuzor
Boilerul este complet detasabil inlesnind astfel curatarea aparatului chiar si in zonele greu accesibile.

Incalzire instantanee
Aceasta functie speciala incalzeste aparatul, astfel incat masina este intotdeauna la temperatura ideala pentru espresso, indiferent de timpul dintre cesti.

Specificatii
Tip: Automat
Tip incastrare : Standard
Utilizare : Rezidential
Tip alimentare : Cafea macinata, Cafea boabe
Tip bautura : Espresso, Cappuccino
Numar produse preparate : 2
Sistem spumare lapte : Automat
Numar duze cafea : 2
Functii : Oprire automata, Curatare automata, Sistem economisire energie electrica, Sistem decalcifiere, Setare temperatura, Setare cantitate cafea, Setare grad macinare, Mentinere la cald a canii, Rasnita
Accesorii incluse : 1 x Espressor, Decalcifiant EcoDecalck 100ml, Masura pentru cafea premacinata
Culoare : Negru

Parerea clientilor:
usor de utilizat
spumeaza laptele mai mult decat decent
face o cafea buna
aparatul se blocheaza des
destul de zgomotos

Espressor automat De’Longhi Magnifica S Cappuccino ECAM 22.360.W

Espressor automat De'Longhi Magnifica S Cappuccino ECAM 22.360.W

Descriere
Espressor automat De’Longhi Magnifica S Cappuccino ECAM 22.360.W, Carafa pentru lapte, Rasnita cu 13 setari, 1450 W, 15 bar, 1.8 l, Display LCD, Alb

teste 2

Sistemul Cappuccino patentat:

Acest sistem permite obtinerea unei spume cremoase ce reprezinta baza unui authentic Cappuccino in stil italian.

Bautura perfecta este aceea care se potriveste perfect gustului tau si este preparata asa cum iti doresti.
Retetele de bauturi pot fi usor personalizate pentru a va bucura de ceasca de cafea perfecta, de fiecare data: personalizati intensitatea aromei, cantitatea de cafea sau lapte si temperatura.
Cu ajutorul espressorului ECAM 22.360.B se pot prepara urmatoarele bauturi: Espresso, 2xEspresso, Coffee, 2xCoffee, Cappuccino si se poate incalzi apa pentru ceaiuri si infuzii.

Cafeaua perfecta incepe cu rasnirea perfecta a boabelor de cafea:
Rasnita De’Longhi garanteaza macinarea si extragerea aromei perfecte in functie de tipul de cafea ales. Pentru a obtine o cafea savuroasa, espressorul Magnifica S Cappuccino are o rasnita incorporata cu 13 setari de macinare pentru a garanta ca pulberea de cafea este macinata cat mai fin si uniform si pentru a extrage cea mai buna aroma.

Rasnita conica din inox este calibrata cu o precizie de 100% si testata pentru a garanta obtinerea pulberii perfecte si extragerea celei mai bune arome din boabele de cafea. Nivelul de macinare poate fi reglat manual, cu usurinta, in functie de gustul personal si de tipul de cafea ales.

Prepara simultan 2 bauturi:
Espressorul ofera posibilitatea de a prepara 2 cafele in acelasi timp, pentru a economisi timp. Savureaza in fiecare ceasca un espresso cu aceeasi aroma bogata si crema de culoarea alunei.
Sistemul De’Longhi fara tuburi reduce la minimum cantitatea de cafea macinata ce ramane in rasnita, astfel incat pentru prepararea fiecarui espresso este folosita doar cafea proaspat macinata.

Controlul temperaturii:
Sistemul avansat Thermoblock garanteaza controlul precis al temperaturii de preparare, pentru o extractie optima a cafelei.

Specificatii
Tip : Automat
Tip incastrare : Standard
Utilizare : Rezidential
Tip alimentare : Cafea boabe
Tip bautura : Cafea, Espresso, Cappuccino, Caffe Latte, Ceai
Numar produse preparate : 5
Sistem spumare lapte : Automat
Numar duze cafea : 2
Trepte de macinare rasnita : 13
Tip display : LCD
Functii : Avertizare sonora, Curatare automata, Sistem decalcifiere, Setare temperatura, Setare cantitate cafea, Rasnita
Culoare : Alb

Parerea clientilor:
usor de utilizat si de curatat
este zgomotos si trivial
trebuie umplut des cu apa si cafea
face o cafea extraordinara
face un cappucino spumos
face o cafea aromata si spumoasa

Espressor automat De’Longhi Primadonna Elite ECAM 650.75,MS

Espressor automat De'Longhi Primadonna Elite ECAM 650.75,MS

Descriere
Espressor automat De’Longhi Primadonna Elite ECAM 650.75,MS, Carafa pentru lapte, Sistem LatteCrema, Rasnita cu 13 setari, Coffee Link App, 1450 W, 15 bar, Argintiu
Cu De’Longhi “LatteCrema” System te poti bucura de mixul perfect de placere: un cappuccino Cremos, cu spuma densa si delicata mereu la temperatura ideala!

Secretul bauturilor cu lapte perfecte

Tehnologia sistemului LatteCrema amesteca abur, aer si lapte in proportia corecta, astfel incat sa ofere intotdeauna cea mai buna spuma pentru bauturile tale preferate cu lapte, pe baza de cafea.

Densitatea perfecta
Sistemul LatteCrema iti ofera spuma de lapte densa, compacta si fina, cu o textura optima de ”microbule”.

Fina si cremoasa
Sistemul LatteCrema prepara intotdeauna lapte si spuma cremoasa in proportia perfecta, pentru o bautura fina, savuroasa.

Temperatura perfecta
Sistemul LatteCrema te incanta de fiecare data cu bauturi la temperatura ideala.

…pana la ultima picatura

Multumita sistemului LatteCrema spuma de lapte rezista mult timp, iar tu te bucuri de ea pana la ultima picatura!

Lapte cald sau spuma
Sistemul dedicat de producere a aburului functioneaza independent de procesul de preparare a cafelei, generand abur ce ajuta fie la obsinerea laptelui consistent si cald, fie la prepararea spumei catifelate. Controlul electronic de mare precizie asigura intotdeauna generarea cantitasii de abur necesare, la temperatura optima, pentru rezultate perfecte in fiecare ceasca.
Perfectiunea spumei de lapte:

Lapte spumat, cremos si dens
Proportia ideala intre spuma si bautura
Temperatura potrivita
De’Longhi imbina maiestria tehnica si talentul la design cu pasiunea pentru cafea, pentru a-ti oferi un mix perfect si savuros in toate bauturile cu lapte pe baza de cafea.

Specificatii
Tip : Automat
Tip incastrare : Standard
Utilizare : Rezidential
Tip alimentare : Cafea macinata, Cafea boabe
Tip bautura : Cafea, Ciocolata calda, Espresso, Espresso macchiato, Cappuccino, Latte macchiato, Lapte cald, Apa fierbinte, Caffe Latte, Espresso dublu, Flat white, Cappuccino dublu, Caffe Lungo
Numar produse preparate : 13
Sistem spumare lapte : Manual
Numar duze cafea : 2
Trepte de macinare rasnita : 13
Tip display : Touchscreen
Material carcasa : Inox
Functii : Sistem Anti-picurare, Oprire automata, Programare intarziata, Avertizare sonora, Sistem anti-alunecare, Curatare automata, Tava de scurgere detasabila, Sistem economisire energie electrica, Sistem decalcifiere, Setare cantitate cafea, Setare grad macinare, Inaltime ajustabila a duzei de cafea, Rasnita, Rezervor apa detasabil, Setare nivel apa, Sistem cappuccino, Filtrarea apei, Rezervor lapte detasabil,Setare grad tarie cafea
Accesorii incluse : 1 x Espressor, Carafa pentru ciocolata calda, Filtru de apa, Tester pentru duritate apa, Decalcifiant EcoDecalck 100ml, Carafa pentru lapte, Masura pentru cafea premacinata
Culoare : Argintiu

Parerea clientilor:
face o cafea buna
scoate zgomote ciudate
usor de folosit
functii multiple
face o cafea cremoasa

Espressor automat De’Longhi ESAM 2200 Caffe Venezia

Espressor automat De'Longhi ESAM 2200 Caffe Venezia

Descriere
Espressor automat De’Longhi ESAM 2200 Caffe Venezia, Sistem spumare lapte manual, Rasnita cu 13 setari, 1450W, 15 bar, 1.8 l, Argintiu Espressor automat care ofera posibilitatea de personalizare a cafelei dupa cum preferati. Este echipat cu un dispozitiv manual pentru a pregati cu usurinta un cappuccino autentic sau lapte fierbinte.

“CRF Technology” Compact Reliable Fresh (Compact, Fiabil, Proaspat)

Cu tehnologia CRF, Espressorul Magnifica are un sistem compact “fara tuburi”. Prin acest sistem, boabele de cafea sunt macinate instantaneu, garantand astfel o cafea plina de savoare la o temperatura ideala.

Sistemul Cappuccino
Sistemul Cappuccino combina aburul, aerul si laptele, producand o spuma bogata si cremoasa pentru cappuccino. Prezinta o duza de abur reglabila.

Selectie pentru 2 cesti
Aveti posibilitatea sa preparati doua cafele simultan, pentru a economisi timp.

Grupul infuzor
Deoarece boilerul este complet detasabil, curatarea interioara a espressorului este usoara, chiar si in zonele dificil de realizat.

Cafeaua perfecta incepe cu macinarea potrivita a boabelor de cafea.
Rasnita De’Longhi garanteaza macinarea si extragerea aromei perfecte in functie de tipul de cafea ales.
Pentru a obtine o cafea savuroasa, Dinamica are o rasnita incorporata cu 13 setari de macinare pentru a garanta ca pulberea de cafea este macinata cat mai fin si uniform si pentru a extrage cea mai buna aroma. Rasnita conica din inox este calibrata cu o precizie de 100% si testata pentru a garanta obtinerea pulberii perfecte si extragerea celei mai bune arome din boabele de cafea. Nivelul de macinare poate fi reglat manual, cu usurinta, in functie de gustul personal si de tipul de cafea ales.

Specificatii
Tip : Automat
Tip incastrare : Standard
Utilizare : Rezidential
Tip alimentare : Cafea boabe
Tip bautura : Cafea, Espresso
Numar produse preparate : 2
Sistem spumare lapte : Manual
Numar duze cafea : 2
Trepte de macinare rasnita : 13
Functii : Oprire automata, Termostat, Indicator nivel apa, Sistem economisire energie electrica, Setare temperatura, Mentinere la cald a canii, Rasnita, Rezervor apa detasabil, Stand-By
Accesorii incluse : Suport pahar, Tava detasabila
Culoare : Argintiu

Parerea clientilor:
aparatul face o cafea excelenta
usor de utilizat
face o cafea aromata
nu macina foarte multa cafeaua

Espressor automat De’Longhi Dinamica Plus ECAM 370.85.SB

Espressor automat De'Longhi Dinamica Plus ECAM 370.85.SB

Descriere
Espressor automat De’Longhi Dinamica Plus ECAM 370.85.SB, Carafa pentru lapte, Sistem LatteCrema, Rasnita cu 13 setari, Functie “My coffee”, Coffee Link App, 1450W, 19 bar, Negru – Argintiu

Sistemul “LATTE CREMA”
Cu De’Longhi “LatteCrema” System te poti bucura de mixul perfect de placere: un cappuccino Cremos, cu spuma densa si delicata mereu la temperatura ideala!

Espressorul va ofera o gama variata de retete la o simpla apasare de buton: Espresso, Cafea,
Cafea lunga, Cappuccino, Latte Macchiato si lapte cald. Bauturile se vor ordona pe display in functie
de preferintele dvs. si astfel, veti avea mereu bautura preferata la o simpla atingere de buton.

Aplicatia COFFEE LINK
Espressorul Dinamica Plus poate fi programat si prin aplicatia dedicata De´Longhi Coffee Link, ce recunoaste espressorul si intra imediat in setarea automata. Cu ajutorul aplicatiei se poate monitoriza si gestiona eficient procesul de preparare al cafelei, iti poti crea propriul profil si personaliza diferite retete de bauturi, care pot fi apoi salvate si replicate oricand doresti, cu acelasi rezultat remarcabil in ceasca, de fiecare data. In plus, aplicatia ofera sfaturi si recomandari referitoare la modul de intretinere a espressorului.
Cafeaua perfecta incepe cu macinarea perfecta a boabelor de cafea.

Rasnita De’Longhi garanteaza macinarea si extragerea aromei perfecte in functie de tipul de cafea ales.

Pentru a obtine o cafea savuroasa, Dinamica Plus are o rasnita incorporata cu 13 setari de macinare pentru a garanta ca pulberea de cafea este macinata cat mai fin si uniform si pentru a extrage cea mai buna aroma. Rasnita conica din inox este calibrata cu o precizie de 100% si testata pentru a garanta obtinerea pulberii perfecte si extragerea celei mai bune arome din boabele de cafea. Nivelul de macinare poate fi reglat manual, cu usurinta, in functie de gustul personal si de tipul de cafea ales.
Prepara simultan 2 bauturi

Espressorul ofera posibilitatea de a prepara 2 cafele in acelasi timp, pentru a economisi timp.
Savureaza in fiecare ceasca, un espresso cu aceeasi aroma bogata si crema de culoarea alunei.
Sistemul De’Longhi fara tuburi reduce la minimum cantitatea de cafea macinata ce ramane in rasnita, astfel incat pentru prepararea fiecarui espresso este folosita doar cafea proaspat macinata.

Specificatii
Tip : Automat
Tip incastrare : Standard
Utilizare : Rezidential
Tip alimentare : Cafea macinata, Cafea boabe
Tip bautura : Cafea, Espresso, Cappuccino, Latte macchiato, Caffe Latte
Numar produse preparate : 2
Sistem spumare lapte : Automat
Tip display : LCD
Functii : Oprire automata, Bluetooth, Sistem economisire energie electrica
Accesorii incluse : 1 x Espressor, Filtru de apa, Tester pentru duritate apa, Decalcifiant EcoDecalck 100ml, Carafa pentru lapte, Masura pentru cafea premacinata
Culoare : Gri

Parerea clientilor:
un espressor extraordinar
espresso iese tare, cu o crema perfecta
aparatul consuma multa apa
funcția de apa calda e utila pentru ceai
face o cafea excelenta
se curata usor

Espressor Automat De’Longhi Magnifica 22.320 B

Espressor Automat De'Longhi Magnifica 22.320 B

Descriere
Espressor Automat De’Longhi Magnifica 22.320 B, Sistem spumare lapte manual, Rasnita cu 13 setari, 1450W, 15 bar, 1.8 l, Display LCD, Negru

Cafeaua perfecta incepe cu macinarea potrivita a boabelor de cafea.
Rasnita De’Longhi garanteaza macinarea si extragerea aromei perfecte in functie de tipul de cafea ales.
Pentru a obtine o cafea savuroasa, Dinamica are o rasnita incorporata cu 13 setari de macinare pentru a garanta ca pulberea de cafea este macinata cat mai fin si uniform si pentru a extrage cea mai buna aroma. Rasnita conica din inox este calibrata cu o precizie de 100% si testata pentru a garanta obtinerea pulberii perfecte si extragerea celei mai bune arome din boabele de cafea. Nivelul de macinare poate fi reglat manual, cu usurinta, in functie de gustul personal si de tipul de cafea ales.

Sistem manual de spumare a laptelui
Sistemul manual de spumare a laptelui combina aburul, aerul si laptele si ajuta astfel la prepararea unui Cappuccino delicios, cu spuma bogata, asemenea unei bauturi in stil italian. Sistemul are 2 optiuni de spumare a laptelui: spuma densa si cremoasa pentru retete precum Cappuccino sau alte bauturi preferate pe baza de lapte si lapte cald cu spuma fina si delicata pentru Flat White sau Latte Art.

Prepara simultan 2 bauturi
Espressorul ofera posibilitatea de a prepara 2 cafele in acelasi timp, pentru a economisi timp. Savureaza in fiecare ceasca un espresso cu aceeasi aroma bogata si crema de culoarea alunei.
Sistemul De’Longhi fara tuburi reduce la minimum cantitatea de cafea macinata ce ramane in rasnita, astfel incat pentru prepararea fiecarui espresso este folosita doar cafea proaspat macinata.

Specificatii
Tip : Automat
Tip incastrare : Standard
Utilizare : Rezidential
Tip alimentare : Cafea macinata, Cafea boabe
Tip bautura : Cafea, Espresso, Caffe Lungo
Numar produse preparate : 3
Sistem spumare lapte : Manual
Numar duze cafea : 2
Trepte de macinare rasnita : 13
Tip display : LCD
Material carcasa : Plastic
Functii : Oprire automata, Programare intarziata, Indicator nivel apa, Avertizare sonora, Curatare automata, Sistem economisire energie electrica, Sistem decalcifiere, Setare temperatura, Setare cantitate cafea, Setare grad macinare, Sistem preinfuzie
Accesorii incluse : Rasnita, Tava de picurare detasabila, Rezervor detasabil apa
Culoare : Negru

Pareri clienti:
functioneaza ireprosabil
face o cafea excelenta
are multe functii

 

 

Summary

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close